Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι - «Bloko Cup» είναι αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να μοχθήσει ... : Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον.

Τσελσι Μαντσεστερ Σιτι Καναλι - «Bloko Cup» είναι αυτό και ο Ολυμπιακός πρέπει να μοχθήσει ... : Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον.. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Τίτλου απόψε στο «στάμφορντ μπριτζ». Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league.

ΠΑΟΚ για Τσόριτς, λένε οι Ιταλοί (vid)
ΠΑΟΚ για Τσόριτς, λένε οι Ιταλοί (vid) from fws.gr
Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς. H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη!

H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους. Λέστερ και μάντσεστερ σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο. Στο πρώτο ημίχρονο θαρρείς αγωνιζόταν μόνη της στους φρενήρεις ρυθμούς που μόνο εκείνη ξέρει. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Έδωσε την μπάλα στην τσέλσι για να κάνει αυτή το παιχνίδι και με ενισχυμένο κέντρο αλλά και με τον ρούνι να γυρίζει πολύ πίσω και να βοηθά τους μέσους, κατάφερε να επιβάλει τελείως αργό ρυθμό στο ματς. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας.

Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου. Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league.

Αποσύρθηκε από το Σινσινάτι ο Τζόκοβιτς, πάει απευθείας US ...
Αποσύρθηκε από το Σινσινάτι ο Τζόκοβιτς, πάει απευθείας US ... from fws.gr
Στο «ολντ τράφορντ» διεξάγεται η «μάχη» του μάντσεστερ με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη θέλουν και για λόγους γοήτρου. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Η τσέλσι είναι η υπεύθυνη για την αλλαγή στην κορυφή της premier league. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη.

H bwin στηρίζει τις πρωτοβουλίες των γιατρών του κόσμου για τους πυρόπληκτους.

Πατηστε να φορτωσει ο player αμα εχει ads βγαλτε τα δεν ειναι δικα μας τα ads ειναι βλακειες ! Το ξύλο και οι κόκκινες που έπεσαν στο τέλος του αγώνα ανάμεσα στους παίκτες της μάντσεστερ σίτι και της τσέλσι. Οι «πετεινοί» με τα εκτός έδρας γκολ πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Ύστερα από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, ο ντε μπρόινε με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ στο 48΄. Προγνωστικά, στατιστικά, απουσίες, πρόβλεψη, ενδεκάδες, τζίροι, προϊστορία για να πάτε ταμείο στο στοίχημα! Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league: Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή:

Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Live στοίχημα με live streaming*, live scores και γρήγορο cash out* με πολλές επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις! Η «συνταγή» του σερ αλεξ ήταν απλή: Η πρωταθλήτρια μάντσεστερ σίτι διεκδικεί για πρώτη φορά τον τίτλο, έχοντας αποκλείσει την παρί σεν ζερμέν στα ημιτελικά, ενώ η τσέλσι, τροπαιούχος το 2012, άφησε έξω τη ρεάλ μαδρίτης. Η τότεναμ απείλησε πρώτη με τον κέιν να κάνει ανάποδο ψαλίδι και τον γκατζανίγκα να μαζεύει χωρίς τελικός champions league:

«Αγριεμένη» η Τσέλσι πριν τον ΠΑΟΚ! «Γκρέμισε» τη ...
«Αγριεμένη» η Τσέλσι πριν τον ΠΑΟΚ! «Γκρέμισε» τη ... from www.penalty.gr
Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Δείτε live και τις «μάχες» των μάντσεστερ σίτι, άρσεναλ, τότεναμ για το fa cup, καθώς και τις αναμετρήσεις των παρί, μονακό, πόρτο και σπόρτινγκ. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Εννέα ομάδες της premier league προσπάθησαν να μπλοκάρουν την άρση της τιμωρίας της σίτι. Φέτος, η τσέλσι επιβεβαιώνει την ανωτερότητά της, αλλά και το γεγονός ότι η συμπολίτισσά της βρίσκεται σε κρίση (μια νίκη σε δέκα ματς). Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. * η σίτι κατέκτησε το λιγκ καπ πέρυσι, η τσέλσι το 2015. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο.

Μικρό πλεονέκτημα με φόντεν στο 90'.

Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι. Παράλληλα, οι φίλοι του αγγλικού ποδοσφαίρου θα παρακολουθήσουν και τις αναμετρήσεις άστον. Ήρωες οι σίλβα και οταμέντι χωρίς σπουδαίες φάσεις το πρώτο ημίχρονο, αλλά με εξαιρετικό φινάλε, καθώς στο 43′ ο νταβίντ σίλβα άνοιξε το σκορ απο κοντά με γυριστό, έπειτα από την προσπάθεια του ρομελού. Οι παίκτες του παμε στοιχημα του οπαπ έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν στις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις. Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ήταν ο σέρχιο αγουέρο, ο οποίος με δύο τρομερά τελειώματα στο. Η σίτι ήταν και πάλι κυρίαρχη. Σάββατο, 08 δεκεμβρίου 2018 22:31. Για δεύτερη σερί χρονιά και τρίτη φορά την τελευταία τετραετία, η μάντσεστερ σίτι κατέκτησε το league cup αγγλίας. Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο. H tσέλσι νικήτρια του ντέρμπι με τη μάντσεστερ σίτι. Τεράστιο τρίποντο για την τσέλσι στο πιο ωραίο παιχνίδι στην αγγλία μετά την επανέναρξη! Χωρίς γκολ και νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της premier league. Η πρωτοπόρος τσέλσι υποδέχεται τη μάντσεστερ σίτι με στόχο να πάει ξανά τη διαφορά στο +8 και να αποκτήσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην κορυφή για την κατάκτηση του τίτλου!

Πέντε τέρματα σε 17' λεπτά στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα δύο τσελσι. Δύσκολα τα πράγματα για τον μαουρίτσιο σάρι στην τσέλσι.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook